Aktuelt

children-593313_640.jpg

På vei mot en døgnåpen kommune

Kommunene på øvre Romerike har lansert nye nettsider

Kommunene på Øvre Romerike lanserer nye nettsider. Innbyggerportalene legger enda mer til rette for fremtidige løsninger der innbyggere og kommunen kan ha dialog. Alle innbyggere får nå tilgang til en bedre Min side som også gir mulighet til å se egen informasjon i Altinn. Elektroniske skjema preutfylles med data fra folkeregisteret ved pålogging.

Er du glad i biblioteket ditt?

Nå kan innbyggerne sjekke ut aktivitetene på sitt lokale bibliotek. Kommunene har på sine nye nettsider laget en ny og forbedret aktivitetskalender som innbyggerne kan velge og vrake i.

Kulturlivet blomstrer på Øvre Romerike

Aktivitetskalenderen på de nye nettsidene er nå utvidet til også vise hva som skjer i andre kommuner. Tilreisende og turister som besøker nettsidene Visit Norway eller Visit Romerike vil finne mange av de samme aktivitetene der.

Lurer du på hvor grensen går?

Eller hvor vegen svinger - eller rett og slett hvor kommunens skoler og barnehager ligger? På de nye nettsidene har kommunene gjort sine egne offentlige kart mer tilgjengelig. Dette er svært detaljerte og korrekte kart, rett fra kilden. Tjenesten er i stadig utvikling.

Her kommer den digitale kommunen 

Ved første øyekast er det først og fremst et nytt og moderne design som møter de som besøker innbyggerportalene. Designet er tilpasset mobile flater og er universelt utformet. Innholdet er skrevet i klart språk, og mye er felles for alle kommunene. Dette skal bidra til økt selvbetjening. Lanseringen av innbyggerportalene er et nytt skritt på vegen til en digital kommune, der innbyggerne kan kommunisere med sin kommune hele døgnet.

Besøk kommunenes nettsider her:

www.eidsvoll.kommune.no

www.gjerdrum.kommune.no

www.nannestad.kommune.no

www.hurdal.kommune.no

www.ullensaker.kommune.no

www.nes-ak.kommune.no